Vacatures: Amstel Hotel


Prof. Tulpplein 1
1018 GX Amsterdam, Noord-Holland
0205203487
100 werknemers totaal
Onderdeel van Intercontinental Hotels

Foto en video

Omschrijving

Amstel Amsterdam

'The Grand Dutch Residence; Embracing the charm and heritage of the city'


Amstel Amsterdam is een vijfsterren superior hotel, gekarakteriseerd door haar lange geschiedenis van oprechte gastvrijheid en uitzonderlijke luxe. Begin 2018 is de restauratie van ons dak en de façade voltooid en is het Amstel Hotel teruggebracht naar haar oude glorie. Het hotel ontving haar eerste gasten in 1867 en wordt sindsdien geprezen om haar koninklijke uitstraling en huiselijke warmte. Het hoge plafond, de monumentale trap en schitterende kroonluchters dragen bij aan het unieke karakter van deze Grande Dame van Amsterdam.

Kamers & Suites
Tot op de dag van vandaag biedt dit luxe hotel een thuis-ver-weg-van-huis voor vele reizigers. Bij het naderen van het hotel is het aanzicht betoverend met de imposante gevel reflecterend in de Amstel rivier. De 79 kamers en suites hebben een authentiek karakter met oppervlakten die behoren tot de grootste van Amsterdam. De moderne faciliteiten en de comfortabele bedden zorgen voor een rustgevend verblijf en het exclusieve met handbedrukte behang creëert een bijzondere sfeer.

Vergaderen & evenementen
Amstel Hotel Amsterdam biedt 522 vierkante meter vergader- en evenementenfaciliteiten verspreid over zeven zalen, met een capaciteit tot 350 gasten. Het elegante en klassieke karakter van de zeven zalen, allen gelegen op de begane grond, maken het Amstel Hotel bij uitstek geschikt voor zakelijke gelegenheden en onvergetelijke evenementen. Alle zalen hebben natuurlijk daglicht en de meeste bieden een mooi uitzicht over de Amstel rivier. Tevens kunnen onze terrassen in de zomer een toevoeging voor uw evenement bieden.

Het Amstel Restaurant is de plek om te zijn voor een magische ervaring. De menukaart volgt de seizoenen met smaakvolle brasserie-stijl gerechten, waardoor de Amstel Brasserie de uitgelezen plek is voor een rustige lunch of diner.

In de Amstel Lounge, met het terras dat een indrukwekkend uitzicht over de Amstel biedt kunnen de gasten genieten van een kop koffie, een heerlijk glas wijn, de welbekende Royal Afternoon Tea of de Late Tea.

In de A bar komt alles samen wat zo bijzonder is aan Amsterdam en de omgeving. De drankenkaart van A bar biedt tal van verrassende cocktails die zijn gebaseerd op lokale likeuren en in eigen keuken bereide componenten. De cocktails zijn geinspireerd op acht wijken van Amsterdam. Van elke wijk is en een specifieke buurt gekozen als inspiratie voor de cocktails
.
Voor onze collega’s bieden wij een uitgebreid Training en Ontwikkelingsprogramma waardoor (internationale) doorgroei tot de mogelijkheden behoort.

• Als waardering voor je harde werk bieden wij je een carrière die net zo uniek is als je zelf bent. We bieden je gepersonaliseerde ondersteuning die aansluit op jouw ambities zodat je een geweldige start kunt maken, betrokken kunt zijn en kunt groeien.

•Amstel Hotel Amsterdam is onderdeel van de IHG® keten, hierdoor profiteer je ook van alle mogelijkheden van onze succesvolle, wereldwijde hotelketen met meer dan 5300 hotels in meer dan 100 landen.

• Dus wie je ook bent, wat je ook graag doet, breng jouw passie naar Amstel Hotel Amsterdam, dan zorgen wij dat je jezelf kunt zijn.

Sociale evenementen en incentives vormen daarnaast een belangrijk onderdeel van ons bedrijf.

In 2017 hebben wij diverse externe waarderingen ontvangen voor onze betrokkenheid als werkgever, om er een paar te noemen:

  • Global Best Employer by Aon Hewitt
  • Best Place to Work for LGBT equality
Bekijk locatie op kaart

Luxury Hotels of Amsterdam

De hotel vacaturesite van Luxury Hotels of Amsterdam is een uniek samenwerkingsverband in de Amsterdamse hotellerie. De site is opgezet om de carrièremogelijkheden en hotel vacatures binnen onze enerverende en bijzondere bedrijven in Amsterdam en Schiphol te promoten.