Vacatures: Crowne Plaza Amsterdam - Schiphol


Planeetbaan 2
2132 HZ Hoofddorp, Noord-Holland
023-5662803
67 werknemers totaal
Onderdeel van Crowne Plaza Hotels

Foto en video

Omschrijving

De opening naar je vijfsterren carrière!
 
Durf jij het aan om te werken in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is? Dan is Crowne Plaza Amsterdam – Schiphol wat jij zoekt!
 
Crowne Plaza Amsterdam – Schiphol is dé plek om jouw loopbaan een boost te geven. Veel gasten zien het hotel als hun huis in Nederland en samen met een divers team maken wij hun verblijf onvergetelijk.   
 
Crowne Plaza Amsterdam – Schiphol beschikt over 242 kamers en 15 meetingzalen. Het hotel is op 10 minuten loopafstand van Station Hoofddorp en daardoor zijn Schiphol en vele toeristische attracties makkelijk bereikbaar.
 
Samen met ons team maken wij het verblijf van de gast onvergetelijk en hier kun jij ook een rol in spelen! Kijk snel of er een vacature is die bij jou past. Kun je deze er niet tussen vinden, stuur dan gerust een mail naar sollicitatie@amsap.crowneplaza.com of kom langs voor een kopje koffie, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken. 

Bekijk locatie op kaart

Luxury Hotels of Amsterdam

De hotel vacaturesite van Luxury Hotels of Amsterdam is een uniek samenwerkingsverband in de Amsterdamse hotellerie. De site is opgezet om de carrièremogelijkheden en hotel vacatures binnen onze enerverende en bijzondere bedrijven in Amsterdam en Schiphol te promoten.