Vacatures: Hilton Amsterdam


Apollolaan 138
1077 BG Amsterdam, Noord-Holland
+31 20 7106047
127 werknemers totaal
Onderdeel van Hilton

Foto en video

Omschrijving

Begin?je vijfsterren carri?re bij Hilton Amsterdam!

Hilton Amsterdam is gesitueerd op een unieke locatie binnen het ?Apollo kwartier?. De intieme sfeer van het hotel en de omgeving zorgt voor een onbezorgd verblijf voor onze gasten. Hilton Amsterdam prijkt op de Amsterdamse monumentenlijst en is een vooraanstaand gebouw op de Apollolaan midden in het extravagante Oud-Zuid. Het hotel zit op loopafstand van het centrum, museumplein en het Concertgebouw.

Het hotel is volledig uitgerust met diverse faciliteiten om aan de verwachtingen van de gast te voldoen en deze te overtreffen. Het hotel heeft 271 comfortable gastenkamers met een luxueuze uitstraling, waaronder executive kamers, junior suites en de adembenemende superior suites. Daarnaast heeft Hilton Amsterdam een uitgebreid business en conferentie centrum bestaande uit 21 meeting rooms en verschillende business faciliteiten.

Hilton Amsterdam beschikt over verschillende toonaangevende Food & Beverage outlets, waaronder de Half Moon Lounge, Issimo, the Pavilion en River Dining. Heerlijk klassiek Italiaans dineren is mogelijk bij het prijswinnende Roberto?s Restaurant, waar seizoensgebonden gerechten worden geserveerd. Bovendien is Room Service 24 uur per dag beschikbaar.

Being creative, being innovative, being sexy?.. BE HILTON AMSTERDAM!

{* do not remove dummy content *}

Luxury Hotels of Amsterdam

De hotel vacaturesite van Luxury Hotels of Amsterdam is een uniek samenwerkingsverband in de Amsterdamse hotellerie. De site is opgezet om de carrièremogelijkheden en hotel vacatures binnen onze enerverende en bijzondere bedrijven in Amsterdam en Schiphol te promoten.

Volg ons