Vacatures: Hilton Amsterdam


Apollolaan 138
1077 BG Amsterdam, Noord-Holland
+31 20 7106047
144 werknemers totaal
Onderdeel van Hilton

Foto en video

Omschrijving

Sluit je aan bij het klassieke en iconische Hilton Amsterdam!

Hilton Amsterdam is een gerenommeerd hotel met 271 hotel kamers en 21 conferentie- en vergaderzalen op een van de mooiste locaties in Amsterdam-Zuid en behoort tot de top 15 conferentie hotels in de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Het was het allereerste Hilton Hotel in Nederland en is bekend geworden door John Lennon & Yoko Ono's ‘Bed-in for Peace', waarbij zij in 1969 een week in bed hebben doorgebracht om aandacht te vragen voor de wereldvrede.

Het iconische hotel maakt deel uit van Plan Zuid, een stadsdeel wat ooit ontworpen is door de bekende architect Berlage; het ligt op loopafstand van het Vondelpark, het Museumplein met zijn wereldberoemde musea, het Concertgebouw en vlakbij alle uitvalswegen.

Hilton Amsterdam beschikt over verschillende bar- en restaurant faciliteiten, waaronder de Half Moon Lounge, Espressobar Issimo, Roberto’s Restaurant, het Garden Terrace, The Pavilion en het heeft een prachtige tuin aan het water met een kleine jachthaven.

Roberto’s Restaurant serveert naast ontbijt een hoog niveau à la carte menu tijdens lunch en diner. Issimo heeft de beste koffie, espresso, verse Italiaanse broodjes en take-away en in de Half Moon Lounge en op het Garden Terrace kan gekozen worden uit een kleiner menu en allerlei cocktails en bijzondere wijnen. In de zomer kan men aan het water genieten van vlees-, vis- en vegetarische gerechten die live bereid worden op de gril.

Met ons enthousiaste en gepassioneerde internationale team overtreffen we graag de verwachtingen van onze gasten door onze uitstekende en vriendelijke service en hoge product-kwaliteit verhouding. Samen met onze historische achtergrond maakt het ons ‘bruisend met originaliteit’!

Bekijk locatie op kaart

Luxury Hotels of Amsterdam

De hotel vacaturesite van Luxury Hotels of Amsterdam is een uniek samenwerkingsverband in de Amsterdamse hotellerie. De site is opgezet om de carrièremogelijkheden en hotel vacatures binnen onze enerverende en bijzondere bedrijven in Amsterdam en Schiphol te promoten.