Vacatures: Holiday Inn Amsterdam


Boelelaan 2
1083 HJ Amsterdam, Noord-Holland
0206462300
79 werknemers totaal
Onderdeel van Holiday Inn

Foto en video

Omschrijving

Dé opening naar je vijfsterren carrière!
Holiday Inn Amsterdam ligt aan de ring-weg A10, op loopafstand van het RAI station en het RAI Congresgebouw en beschikt over een eigen parkeerplaats. Naast het hotel ligt ook een parkeergarage.
Het hotel beschikt over 264 luxe en moderne hotelkamers die alle voorzien zijn van elk comfort dat de ervaren reiziger zich maar kan wensen.

In onze Open Lobby bieden wij onze gasten de vertrouwde, geliefde klassieke gerechten die hen aan thuis doen denken, in een gezellige en informele sfeer. Genietend van Starbucks koffie kan men op een werkplek naar keuze of aan de E-bar alle werkzaamheden doen om vervolgens collega's of vrienden te ontmoeten voor een gezellig drankje aan de bar of in een van de zitjes in onze Open Lobby.

De 12 vergaderzalen hebben alle daglicht en zijn voorzien van alle moderne vergadermiddelen.

Wil je werken in deze moderne, gastgerichte en vriendelijke sfeer, klik dan de vacature button aan op de voor jou interessante afdeling!

{* do not remove dummy content *}

Luxury Hotels of Amsterdam

De hotel vacaturesite van Luxury Hotels of Amsterdam is een uniek samenwerkingsverband in de Amsterdamse hotellerie. De site is opgezet om de carrièremogelijkheden en hotel vacatures binnen onze enerverende en bijzondere bedrijven in Amsterdam en Schiphol te promoten.

Volg ons