Vacatures: Holiday Inn Amsterdam


Boelelaan 2
1083 HJ Amsterdam, Noord-Holland
020-6462300
79 werknemers totaal
Onderdeel van Holiday Inn

Foto en video

Omschrijving

Dé opening naar je vijfsterren carrière!
 
Holiday Inn Amsterdam is hét hotel waar jij je optimaal zult kunnen ontwikkelen. Een team vol ervaring staat klaar om jou verder te helpen in je loopbaan.


Holiday Inn Amsterdam ligt op loopafstand van congresscentrum RAI en beschikt over 264 gerenoveerde kamers. Sinds 2017 beschikt Holiday Inn Amsterdam zelfs over de grootste Open Lobby van Europa, waar de gasten kunnen werken, ontspannen of genieten van Starbucks koffie en het “all day dining”-menu.
 
Samen met ons team maken wij het verblijf van de gast onvergetelijk en hier kun jij ook een rol in spelen! Kijk snel of er een vacature is die bij jou past. Kun je deze er niet tussen vinden, stuur dan gerust een mail naar sollicitatie@amsnt.holidayinn.com of kom langs voor een kopje Starbucks koffie, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken. 
 

Bekijk locatie op kaart

Luxury Hotels of Amsterdam

De hotel vacaturesite van Luxury Hotels of Amsterdam is een uniek samenwerkingsverband in de Amsterdamse hotellerie. De site is opgezet om de carrièremogelijkheden en hotel vacatures binnen onze enerverende en bijzondere bedrijven in Amsterdam en Schiphol te promoten.