Vacatures: NH Amsterdam Centre


Stadhouderskade 7
1054 ES Amsterdam, Noord-Holland
+31(0)886446737
50 werknemers totaal
Onderdeel van NH Hotel Group

Foto en video

Omschrijving

Het NH Amsterdam Centre staat midden in het culturele hart van Amsterdam. U bent hier midden in het prachtige Museumkwartier, op loopafstand van het Van Gogh Museum. Winkels, cafés en restaurants vindt u direct aan de overkant van de gracht.
De kamers hebben een plezierig, warm ontwerp met overal hardhouten vloeren. 25 kamers hebben direct uitzicht op de stad. Elke suite heeft een kingsize bed en een whirlpool.

Het hotel is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928 en heeft een klassieke gevel in de stijl van de Amsterdamse School. De gasten zijn dol op de prachtige patiotuin met zijn vele bomen.
 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar info@nhhoteljobs.nl t.a.v. Christine van der Geest. Vergeet niet de functie waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.

{* do not remove dummy content *}

Luxury Hotels of Amsterdam

De hotel vacaturesite van Luxury Hotels of Amsterdam is een uniek samenwerkingsverband in de Amsterdamse hotellerie. De site is opgezet om de carrièremogelijkheden en hotel vacatures binnen onze enerverende en bijzondere bedrijven in Amsterdam en Schiphol te promoten.

Volg ons