Vacatures: NH Amsterdam Centre


Stadhouderskade 7
1054 ES Amsterdam, Noord-Holland
+31(0)886446737
50 werknemers totaal
Onderdeel van NH Hotel Group

Foto en video

Omschrijving

NH Hotel Group is een internationale hotelketen met meer dan 375 hotels wereldwijd in 28 landen. We bieden je de mogelijkheid om je talenten te ontwikkelen in een dynamische en professionele omgeving. De collegiale sfeer zorgt voor de juiste energie, en perspectieven voor de toekomst.

Het viersterren NH Amsterdam Centre is praktisch gelegen aan het levendige Leidseplein op loopafstand van het Vondelpark, de Heineken-brouwerij en het wereldberoemde Rijksmuseum, dat een keur aan Nederlandse meesterwerken bevat, zoals de Nachtwacht van Rembrandt. Het Museumplein, waar verschillende musea zijn gevestigd waaronder het Van Gogh Museum, is gelegen op slechts tien minuten lopen.

De Lounge 'L in de lobby van het hotel is de perfecte plek om uw dag te plannen of om te ontspannen nadat u van al het moois hebt genoten. Ontspan u met een warm of koel drankje en als u iets wilt eten, kunt u genieten van een lunch of diner terwijl u kijkt naar de Amsterdamse levendigheid op de Stadhouderskade en het Leidseplein. Kom voor een ruime keuze aan zelfgemaakte pasta's en traditionele Italiaanse maaltijden naar Ristorante Sogno, met zijn authentieke Italiaanse atmosfeer en gastvrijheid.

Het hotel ligt op drie minuten lopen van alle tramverbindingen en we bieden een rechtstreekse shuttle-verbinding met het vliegveld aan (tegen betaling). Ons ervaren personeel staat klaar om u te helpen bij boekingen voor rondvaarten en kaartjes voor musea.

Ons ontspannende Wellness Center en state-of-the-art fitnesscentrum vormen de perfecte afsluiting voor uw drukke dag, of u hier nu voor uw plezier bent of dat u zojuist een evenement hebt bijgewoond in een van onze vergaderruimtes.

Interesse? Stuur je uitgebreide motivatie met CV naar:

NH Hotel Group
Recruitment
Postbus 1322
2130 EK Hoofddorp

{* do not remove dummy content *}

Luxury Hotels of Amsterdam

De hotel vacaturesite van Luxury Hotels of Amsterdam is een uniek samenwerkingsverband in de Amsterdamse hotellerie. De site is opgezet om de carrièremogelijkheden en hotel vacatures binnen onze enerverende en bijzondere bedrijven in Amsterdam en Schiphol te promoten.

Volg ons