Vacatures: NH Collection Barbizon Palace


Prins Hendrikkade, 59-72
1012 AD Amsterdam, Noord-Holland
+31(0)886446737
92 werknemers totaal
Onderdeel van NH Hotel Group

Foto en video

Omschrijving

NH Collection Barbizon Palace ligt midden in het centrum van Amsterdam. Het gebouw zelf is een hoogtepunt, deels daterend uit de 17e eeuw. De 274 kamers van het hotel combineren moderne inrichting in een ruim klassiek gebouw. De kamers zijn deels gelegen in huizen uit de 17e eeuw en hebben typisch Amsterdamse kenmerken zoals houten balken, een puntdak of een trap in de kamer. Het hotel is recentelijk gerenoveerd en biedt naast een bar en ontbijtrestaurant ook een gastronomische ervaring in 1* Michelin Restaurant Vermeer onder leiding van chef Chris Naylor. Evenementenlocatie Olof’s hoort ook bij het hotel en is uniek gelegen in de 15e -eeuwse St. Olofs Kapel.
 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar Merredith Reingoud via recruitment.ne@nh-hotels.com.
 

Bekijk locatie op kaart

Luxury Hotels of Amsterdam

De hotel vacaturesite van Luxury Hotels of Amsterdam is een uniek samenwerkingsverband in de Amsterdamse hotellerie. De site is opgezet om de carrièremogelijkheden en hotel vacatures binnen onze enerverende en bijzondere bedrijven in Amsterdam en Schiphol te promoten.