Vacatures: Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center


Schiphol Boulevard 101
1118 BG Schiphol, Noord-Holland
0203164300
180 werknemers totaal
Onderdeel van Marriott Hotels

Foto en video

Omschrijving

Bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center hebben we constant onze zintuigen op scherp staan. We kijken voortdurend rond, proeven veel gerechten en luisteren goed zodat we onze service kunnen aanpassen aan de behoeftes van de nieuwe generatie reizigers. Met een uniek design, een gloednieuwe lobby en recent gerenoveerde kamers hebben we een plek gecreëerd waar onze gasten makkelijk kunnen werken, vergaderen of tot rust kunnen komen.
 
Sheraton Amsterdam is het best gelegen hotel op Schiphol Airport. Via de overdekte verbinding naar Schiphol Plaza sta je binnen twee minuten bij de aankomt- en vertrekterminals van de luchthaven. Het hotel ligt boven het internationale treinstation waar je binnen 15 minuten naar Amsterdam Centraal reist en je directe verbindingen hebt naar de meeste grote Europese steden.
 
Met de diversiteit van onze drie restaurants is er plaats voor ieders smaak. Met Restaurant Commune brengen we het all-day dining concept naar Schiphol, inclusief een ruime keuze uit vegetarische gerechten. Voor een meer luxueuze diner ervaring kunt u terecht bij ons grill restaurant Stripes en geniet van een snelle vergadering, lunch of borrel in The Gate Bar, gelegen in het moderne atrium van het hotel. 
Bekijk locatie op kaart

Luxury Hotels of Amsterdam

De hotel vacaturesite van Luxury Hotels of Amsterdam is een uniek samenwerkingsverband in de Amsterdamse hotellerie. De site is opgezet om de carrièremogelijkheden en hotel vacatures binnen onze enerverende en bijzondere bedrijven in Amsterdam en Schiphol te promoten.