Vacatures: The Dylan Amsterdam


Keizersgracht 384
1016 GB Amsterdam, Noord-Holland
0205302010
80 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Gevestigd aan de Keizersgracht, in het hart van De Negen Straatjes bevindt zich het best bewaarde geheim van Amsterdam: The Dylan Amsterdam. Een 5-sterren boutique hotel waarbij het draait om oprechte en persoonlijke service en waar we onvergetelijke ervaringen willen creëren voor onze gasten. Een historische omgeving met 40 prachtige hotelkamers. Elk van de 40 kamers en suites is individueel ontworpen om een zo goed mogelijke combinatie van kleur, materiaal en sfeer te creëren. The Dylan biedt een oase van rust en respecteert de privacy van haar gasten.  The Dylan Amsterdam heeft naast 40 kamers en suites, Restaurant Vinkeles (1 michelin ster), Bar Brasserie OCCO, een lounge, enkele vergaderzalen en een prachtige, rustige binnentuin. Deze oase van rust heeft een  adembenemend design met een eigen signatuur. 

Momenteel zijn er circa 55 medewerkers werkzaam in deze internationale omgeving en hebben we een platte organisatie structuur met een open deur beleid. Met het jonge en dynamische team zorgen wij er samen voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

The Dylan Amsterdam is onderdeel van The Leading Hotels of the World. Dit is een verzameling van authentieke en ongewone luxe hotels. Bestaande uit meer dan 400 hotels in meer dan 80 landen, belichamen de hotels de essentie van hun bestemmingen.

De collectie biedt gevarieerde stijlen van architectuur en design, en meeslepende culturele ervaringen geleverd door gepassioneerde mensen, en is samengesteld voor de nieuwsgierige reiziger op zoek naar hun volgende ontdekking. Dit is een uitzonderlijke gemeenschap van de meest prestigieuze onafhankelijke hotels ter wereld.

Bekijk locatie op kaart

Luxury Hotels of Amsterdam

De hotel vacaturesite van Luxury Hotels of Amsterdam is een uniek samenwerkingsverband in de Amsterdamse hotellerie. De site is opgezet om de carrièremogelijkheden en hotel vacatures binnen onze enerverende en bijzondere bedrijven in Amsterdam en Schiphol te promoten.