Vacatures: The Dylan Amsterdam


Keizersgracht 384
1016 GB Amsterdam, Noord-Holland
0205302010
85 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

The Dylan Amsterdam is een van de stijlvolste en intiemste vijf sterren hotels van Amsterdam en biedt haar gasten een sensationele persoonlijke service. Het hotel is gevestigd in een bijzonder monumentaal pand uit de zeventiende eeuw, een voormalige schouwburg, aan de Keizersgracht. Het design van het gebouw is een architectonisch hoogstandje dat zowel het verleden als de toekomst omarmt. Elk van de 40 kamers en suites is individueel ontworpen om een zo goed mogelijke combinatie van kleur, materiaal en sfeer te creëren. The Dylan biedt een oase van rust en respecteert de privacy van haar gasten.   The Dylan Amsterdam heeft naast 40 kamers en suites, Restaurant Vinkeles (1 michelin ster), Bar Brasserie OCCO, een lounge, enkele vergaderzalen en een prachtige, rustige binnentuin. Deze oase van rust heeft een  adembenemend design met een eigen signatuur. 

Momenteel zijn er circa 80 medewerkers werkzaam in deze internationale omgeving en hebben we een platte organisatie structuur met een open deur beleid. Met het jonge en dynamische team zorgen wij er samen voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Bekijk locatie op kaart

Luxury Hotels of Amsterdam

De hotel vacaturesite van Luxury Hotels of Amsterdam is een uniek samenwerkingsverband in de Amsterdamse hotellerie. De site is opgezet om de carrièremogelijkheden en hotel vacatures binnen onze enerverende en bijzondere bedrijven in Amsterdam en Schiphol te promoten.