Privacyverklaring

Vanwege de AVG zijn wij verplicht om je te informeren omtrent jouw persoonsgegevens. In het kader van onze dienstverlening verwerken wij de gegevens die je op onze site achterlaat en/of uploadt. Dit doen wij in opdracht van onze leden die door middel van een vacature nadere gegevens van jou vragen zodra je reageert op een vacature.

Welke persoonsgegevens verwerken wij:

Wij verwerken met name:

  • Je NAW gegevens
  • E-mailadressen
  • Cv-gegevens
  • Surfgedag
  • IP-adres, internetbrowser en apparaat type
  • Meegestuurd bijlagen bij sollicitaties

Waarom verwerken wij persoonsgegevens en op grond waarvan:

Wij verwerken persoonsgegevens omdat jij onze site bezoekt en interesse hebt in eventuele vacatures en andere diensten. Wij verwerken deze gegevens dus vanwege het feit dat jij deze gegevens zelf op onze site plaatst. Wij verwerken ook (persoons)gegevens als jij als werkgever gegevens op onze site zet. Wij zijn daartoe een overeenkomst aangegaan.

Hoe verwerken wij de persoonsgegevens en hoe lang bewaren wij deze:

  • Email alert; Wanneer je bent aangemeld voor de e-mal alert word je automatisch 2 x per week op de hoogte gehouden van de meest recente vacatures die op LuxuryHotelsofAmsterdam.nl zijn geplaatst. Je kunt je altijd afmelden voor deze dienst aan de onderzijde van de betreffende e-mail. Hiervoor worden uitsluitend emailgegevens bewaard die, na afmelding, direct worden verwijderd.
  • Werknemersaccount waarmee je o.a. overzicht hebt over je sollicitaties en je CV kunt uploaden om eenvoudig te kunnen solliciteren via mobiele apparaten. De werknemersaccount kan op ieder moment door de gebruiker zelf weer worden verwijderd en worden tot die tijd bewaard.
  • Sollicitaties gaan direct naar de potientiele werkgever. Deze worden per email verstuurd naar de contactpersoon van de potentiele werkgever en opgeslagen op de site, toegankelijk voor de contactpersoon via een persoonlijke inlogcode. Hoe lang de potentiele werkgever de gegevens bewaard moet blijken uit de privacy verklaring van de potentiele werkgever zelf. Wij raden de potentiele werkgever aan om maximaal 4 weken de sollicitatie en cv te bewaren, tenzij expliciete toestemming door jou is gegeven om de gegevens langer te bewaren.
  • Via de site kunnen vragen over sollicitaties worden gesteld aan de potentiele werkgever. Deze vragen worden direct verzonden per email aan de potentiele werkgever en deze gegevens worden door ons niet bewaard.

Jouw rechten:

Jij hebt te allen tijde het recht om inzage te krijgen in jouw gegevens, om te rectificeren en/of te wissen. Klachten hierover kunnen worden ingediend bij Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Luxury Hotels of Amsterdam

De hotel vacaturesite van Luxury Hotels of Amsterdam is een uniek samenwerkingsverband in de Amsterdamse hotellerie. De site is opgezet om de carrièremogelijkheden en hotel vacatures binnen onze enerverende en bijzondere bedrijven in Amsterdam en Schiphol te promoten.

Volg ons